Torsdagskaffe med god stemning og mange historier

Postet av Sunndal IL Fotball den 31. Jan 2019

Hyggelig stemning i klubbhuset under torsdagskaffen i dag. 13 deltagere, mange fra seniorgruppa og derfor mange historier som kunne deles. Praten gikk løst mellom wienerbrødene og kaffekoppen - akkurat slik vi ønsker det; uformelt og løssluppent. 

Daglig leder tok "tempen på klubben", og snakket litt om hva som er mest aktuelt i driften av klubben akkurat i dag. Vi håper å følge opp suksessen med ei ny samling om en måneds tid. Samlingene er åpne for alle interesserte, og blir annonsert via hjemmesiden sunndalfotball.no, facebook og e-post til de som er registrerte gjennom seniorgruppa.

Velkommen tilbake neste gang, og ta gjerne med noen kjente.

 Tor Erik blir med oss også i 2019

Postet av Sunndal IL Fotball den 29. Jan 2019

Da kan vi endelig bekrefte at Tor Erik Torske ikler seg SIL-drakta også kommende sesong. Med Tor Erik sin rutine fra toppfotballen og sin personlighet og tilstedeværelse er det et viktig signal både innad i spillergruppa, men også eksternt at han har signert ny avtale med oss.

Lykke til Tor Erik.G19 er i gang med oppkjøringa til sesongen

Postet av Sunndal IL Fotball den 29. Jan 2019

G19 er godt i gang med forberedelsene til sesongen. I går var et 20-talls spillere med på spillermøte ang kontraktskriving, før de møttes i Hydrohallen sammen med trenerne Admir Dudic og Vidar Sæter.  Ivar B. Hanssen er hovedlagleder for treningsgruppa.

Stå på gutter!  Tottenham Fotballskole åpen for påmelding

Postet av Sunndal IL Fotball den 28. Jan 2019

Vi minner om at fotballskolen med Tottenham i august er åpen for påmelding. Noen har allerede meldt seg på, så vi anbefaler å ikke vente for lenge.

Dere finner mer informasjon under "Fotballskoler" i menyen opp på hjemmesiden.Vebjørn B. Sørheim returnerer til SIL

Postet av Sunndal IL Fotball den 28. Jan 2019

Vi er veldig fornøyde med å få tilbake Vebjørn B. Sørheim i den røde SIL-drakta. Vebjørn spilte vårsesongen i fjor for oss, og etter et gjesteopphold i Frigg Oslo har han nå valgt å satse på oss igjen. Vebjørn går på skole i Oslo, men vil komme hjem så ofte som mulig for å delta på kamper og treningshelger.Det er klart for NM-kvalifiseringer i de forskjellige klassene i aldersbestemt fotball

Postet av Sunndal IL Fotball den 28. Jan 2019

Vi er påmeldt i alle fire klassene; J16, J19, G16 og G19. Det spesielle i år er at det er en klasse med J16. Dette er en klasse som ikke eksisterer lenger i den lokale serien - der har som kjent J17 kommet opp som alternativ. Her kommer linker til oppsettet for kvalifiseringskampene i alle fire klassene:

J16:

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=164542

J19:

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=164547

G16:

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=164543

G19:

https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=164545


Det er naturligvis forbehold om at kampene kan bli flyttet. Vi ønsker alle lagene våre lykke til.Levert av IdrettenOnline