Fine prestasjoner av G14 i Slatlem Cup

Postet av Jørun Svensli den 14. Jan 2020

Sist helg hadde vi med to G14-lag i den tradisjonelle turneringa Slatlem Cup i Kristiansund. Dette er ei turnering vi prioriterer høyt, og gjerne sender lag til.

Inngangen til turneringa ble noe utfordrende for gruppa da vi måtte foreta et trenerskifte rett i forkant. Heldigvis fikk vi på plass et bra team som var med gjennom helga, og som tar jobben med å lede treningsgruppa fremover.

Begge lagene var en miks av 13- og 14-åringer og derfor påmeldt i gruppe B hvor det var totalt 12 lag i 2 grupper.

Sunndal 1 vant gruppen sin og Sunndal 2 endte på 3. plass. Etter sluttspill endte Sunndal 2 på 6. plass etter knepent tap mot Surnadal. Sunndal 1 vant semifinalen mot Elnesvågen, men dessverre ble det tap i finalen mot Bud/Bryn.

Vel gjennomført turnering iflg trenerteamet.