Stor stemning under Byggservice Cup

Postet av Jørun Svensli den 28. Mar 2022

Årets Byggservice Cup på lørdag ble en suksess. Hydrohallen var stappa full av folk fra tidlig morgen, og helt til siste spark på ballen ble gjort like før kl. 17.30. Det ble spilt 40 kamper gjennom dagen, kyndig ledet av mange nye klubbdommere (fra K/U og SIL) som fikk prøvd seg. En spesiell takk til dere jenter og gutter som sørget for god flyt i kampene.

25 lag fra sju forskjellige klubber, der romsdalsklubbene Rival og Elnesvågen var de som hadde reist lengst. Fra Nordmøre var foruten vi sjøl, Kvass/Ulvungen, Grøa, Tingvoll og Surnadal representert. Takk til dere alle. Dere er alle flotte representanter for deres klubber.

Det kom mye mer publikum i Hydrohallen enn hva vi hadde forventet, og mer enn tidligere når vi har hatt Byggservice Cup på samme størrelse. Stort sett gikk dette bra, men vi beklager at det gikk tomt for en del varer i kiosken alt for tidlig. Ved neste korsveg skal vi sørge for å ha mer varer på plass. Vi hadde dessverre begrenset kapasitet til å etterfylle i løpet av dagen denne gangen.

Da står det bare igjen å ønske alle lykke til med sesongen, og velkommen tilbake enten til Hydro Cup i mai, eller neste gang vil skal arrangere Byggservice Cup. En stor takk også til de som stilte som frivillige i kiosken, og ikke minst til vår gode sponsor Byggservice.

Her er et knippe bilder fra cupen.







Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.