Hydrohallen info

Postet av Jørun Svensli den 5. Okt 2022

Som mange er kjent med fikk vi i forbindelse med stormen i januar store skader på Hydrohallen. Takket være ei solid forsikring, og gode håndverkere fra Byggservice AS klarte vi å sikre hallen på kort sikt, og skifte ut totalt 60-70 defekte stålplater. Denne jobben ble gjort i sommer og er nå sluttført, men vi drar på oss mye ekstraarbeid i forbindelse med sikkerheten i hallen, og ikke minst med reklameplassen som er viktig for å finansiere driften.

Hydrohallen er er stort økonomisk løft for klubben, men vi har nå fått finansiert videre utbedringer. For å unngå nye fremtidige skader på veggene skal vi "kasse inn" begge endeveggene for å hindre balltreff på stålplatene, som igjen kan føre til svekkelse av konstruksjonen. Dette skal gjøres med stendere i treverk og kledning med OSB-plater. Et stort og kostbart prosjekt som må på plass så fort som mulig. Det positive er at dette øker arealet hvor det kan settes opp reklameskilt. 14 av skiltene som var oppmontert fra før vil bli fjernet, men forsikringa dekker kostnaden ved å lage nye skilt. Mediahuset AS ved Åge Fossum har fått jobben med å produsere disse skiltene.

Selve snekkerjobben som beskrevet ovenfor skal utføres av Byggservice AS, og de tar sikte på å starte jobben i månedsskiftet oktober/november. Ferdigstillelse vil da bli medio desember. Det er gjort avtale om at hallen kan være åpen under arbeidets gang, men at vi må kunne tilpasse oss noe.

Vi håper på forståelse for at dette kan influere litt på aktiviteten i hallen i denne perioden, men sluttproduktet vil gjøre hallen enda bedre både i bruk, og utseendemessig.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.