Pressemelding fra Sunndal Fotball

Postet av Jørun Svensli den 9. Nov 2021

Oktober og november er viktige måneder med tanke på alle roller som skal på plass for kommende sesong. Vi har brukt høsten godt, og er i dag spesielt glade for å kunne formidle at begge våre seniortrenere tar en sesong til i klubben.

Damelaget under ledelse av Egil Hordnes opplevde en dramatisk start på sist sesong, av forskjellige årsaker. Likevel holdt teamet med Egil i spissen motet oppe. Hele troppen presterte nesten mer enn hva vi kunne forvente utover høsten, noe som førte til nyvunnen entusiasme rundt det å komme sterkt tilbake neste år. Nå ser alt lysere ut, og ved å ha signert Egil Hordnes som hovedtrener for 2022 er vi klare til å utvikle jente-/damefotballen videre. Egil er innforstått med klubbens planer, og med hans erfaring er vi trygge på at dette blir godt ivaretatt.

Herrelaget gjennomgikk også en spesiell sesong, der hele miljøet rundt laget ble utfordret i en periode. Vi har hele tiden hatt fokus på å jobbe frem en enda bedre treningskultur. Med Ole Bjørn Sundgot som hovedtrener startet vi et prosjekt som kjapt bar frukter, både i form av gode resultat, men ikke minst gjennom å etablere en trygghet rundt det å komme opp i spillerstallen som ung spiller. Vi ser nå resultatene av dette, og gleder oss til å fortsette prosjektet sammen med Ole Bjørn. Han har hele tiden vært tydelig på at dette vil ta tid, så vi er særdeles fornøyde med å ha han med videre i 2022. Ole Bjørn vil ha samme ansvar som i 2021, men vil kommende sesong i tillegg bidra inn mot dame-/jentelagene i perioder. 

Vi ønsker begge to lykke til med fortsettelsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.