Nye inngripende koronatiltak

Postet av Jørun Svensli den 14. Des 2021

I går kom myndighetene med nye restriksjoner som fører til at vi må gjøre inngripende tiltak de neste fire ukene. Vi hadde håpa å slippe dette nå, men vi tar vår del av ansvaret dette medfører og forholder oss lojalt til det som er bestemt.

Følgende informasjon gjelder for våre lag fra midnatt i dag, tirsdag 14.12. til og med tirsdag 11.01.:

*/ Alle innarbeidede treningstider i Hydrohallen opphører.

*/ Alle lag fra 6-16 år som ønsker å trene i Hydrohallen bestiller tid på facebookgruppen til trenere og lagledere. Forutsetningen er at det er en voksen trener/leder til stede, og at gruppa ikke er på over 20 spillere. Flere lag kan altså ikke trene samtidig. Utendørs kan disse lagene trene som vanlig.

*/ G19 og seniorlagene får ikke trene innendørs. Trening skal foregå utendørs, og uten kontakt (en meter avstand, og maks. 20 spillere i gruppa). Bruk oppsatt treningstid, evt andre ledige tider iflg oppsettet vi benytter. 

*/ Egentrening oppfordres gjort på kgb, eller andre steder utendørs. Skal slik trening gjøres i Hydrohallen skal det være sammen med en ansvarlig voksen leder/trener.

*/ Åpen hall avlyses lørdag 18.12. og lørdag 8.1.

*/ SIL Xtra går som normalt torsdag 16.12., og tirsdag 4./torsdag 6.1.

På denne måten holder vi oss innenfor de rammene som gjelder, men uten at vi fratar lagene/spillere muligheten til å trene. Det vil bli tatt en ny vurdering på situasjonen mot slutten av den første uken på nyåret.

Hydrohallen: Det vil bli etablert ny kode i ytterdøra i morgen, onsdag 15.12. 


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.