Vi søker hovedlagleder til herrelaget

Postet av Jørun Svensli den 26. Nov 2018

Som en følge av at herrelaget kvalifiserte seg for 3. divisjon setter det nye krav til vår organisasjon. Vi skal inn i en divisjon administrert av Norges Fotballforbund og som blir kalt Norsk Tipping ligaen, og spille på fjerde nivå i en nasjonal serie. 

Med bakgrunn i dette søker vi etter hovedlagleder for vårt herrelag i 3. divisjon. Rollen vil være en nøkkelrolle i et allerede etablert team rundt vår hovedtrener Torgeir R. Ramsli. Her er noen nøkkelpunkt som hovedlaglederen skal være ansvarlig for:

* Være lagets kontaktperson ifm. gjennomføring av kamper.

* Være lagets kontaktperson inn mot klubben - spesielt daglig leder Jørund Svensli.

* Ha oversikt over spillerlogistikk, og holde alle spillerlister i Fiks og klubbadmin oppdaterte - i samarbeid med hovedtrener.

* Være hoevdtrenerens samarbeidspartner, og avlaste denne med organsiasjonsarbeid på spiller-/lags-/klubbnivå.

* Organisere og tilrettelegge i forbindelse med all reisevirksomhet til laget - bil/buss/tog/fly - i samarbeid med daglig leder ved behov.

* Det er et ønske at hovedlagleder responderer hurtig på kommunikasjon lag-klubb, begge veger, men det er ikke nødvendig at hovedlagleder skal følge all aktivitet for laget.

* Godtgjørelse vil kunne diskuteres.


Er du nysgjerrig på om dette kan være noe for deg? Grip muligheten til å engasjere deg i en klubb som jobber målretta med utvikling på alle nivå. Vi har som mål å bli enda bedre på lagleder-delen, og der er du kanskje den personen vi søker. Rollen kan hvis ønskelig deles mellom to personer.

Kontakt: Jørund Svensli - telefon 906 506 02 - e-post jsvensli@sunndalfotball.no, så snart som mulig.

Foto: Driva


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline