Puma er snart på plass

Postet av Jørun Svensli den 10. Des 2018

Mange som venter på Puma-varene for tiden. Julen nærmer seg, og vi regner med at Puma-nissen snart ankommer Peder hos Sport1. Varene har begynt å komme, men butikken trenger litt tid til klargjøring. Grunnen til at vi har måtte vente såvidt lenge er at avtalen vi har med Umbro gjelder ut året.

Kick-off hos Sport1 blir tirsdag 18. desember. Butikken åpner kl. 09.00, og stenger kl. 21.00.

Dere som skal kjøpe Puma-varer vil oppdage noen forandringer fra hvordan dette har foregått før. Sunndal Fotball sammen med vår lokale butikk Sport1 har satt en standard for hvordan alle Puma-klær skal være profilert. Hvor, hva og mengde på klubblogo, sponsormerker og initialer. Sponsormerkene skal ha sin faste plass, og initialene skal plasseres etter beskjed fra klubben. Klubb,merket vil også bli litt mindre enn tidligere. Det vil ikke bli mulig å prege hvordan klærne skal se ut da klubben vil at alle våre spillere og andre brukere av Puma skal se helhetlig og lik ut.

Vi ber om forståelse for at det kan bli noe kaotiske tilstander i oppstarten da dette er ganske omfattende for en klubb på vår størrelse.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.