Nok en gang ei fin samling under Torsdagskaffen

Postet av Jørun Svensli den 21. Mar 2019

Et tjue-talls personer møtte til Torsdagskaffen i klubbhuset i dag.. Hyggelig stemning, variert program og de siste holdt ut i over to timer. Samlinga startet med ei kort omvisning i klubbhuset, der deltagerne fikk se den nye hjemmegarderoben, innretninga i forhold til sikkerhet utendørs, og den nye dommergarderoben.

Kaffe og wienerbrød, kombinert med en hyggelig prat og noen høylytte diskusjoner, før daglig leder tok over og tok "tempen på klubben" - hva skjer i dag?

Midvegs i seansen ble to sponsorer presentert. Vi er stolte av å ha tegnet avtaler med våre lokale firma; Johansen Bakeri, og Hycast. Arne Johansen og Ola Ulvund fortalte litt om bakgrunnen for deres engasjement i klubben. Begge firmaenes logoer vil bli å finne på årets drakter, henholdsvis på skulder og arm. Takk til Johansen og Hycast.

Mot slutten ble det løst opp med noen rikholdige og humørfylte historier fra våre hedersgjester; dommerne Tor Sunde og Ivar Hermann Børset. Det burde vært skrevet bok av det dere har på lager gutter - fantastisk.

Takk for denne gangen, og velkommen tilbake torsdag 25. april. 

PS! Torsdagskaffen er for alle interesserte, ikke bare seniorer/pensjonister - det kom noen få yngre denne gangen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.