Oskar (15) har satt ord på arbeidsuka hos oss

Postet av Jørun Svensli den 8. Apr 2019

Oskar Alstad har fullflørt arbeidsuka hos SIL Fotball, og her har han satt ord på opplevelsen. Vi ønsker Oskar lykke til med skoleløpet videre, og med kommende fotballsesong.

Hvorfor ville du ha arbeidsuke i Sunndal Fotball?

Grunnen til at jeg ville ha arbeidsuke i Sunndal fotball er fordi det høres veldig spennende ut og, jeg har også et godt kjennskap til Jørund. Det hadde å vært kult å bli fotballtrener eller jobbe med fotball generelt når jeg blir eldre og dette her var en mulighet for å finne ut om dette var noe for meg. Jeg vil og anbefale alle som er interessert i fotball og spør om arbeidsuke med Jørund/SIL, fordi det har vært ganske morsomt og lærerikt. 


Hvorfor har du meldt deg på Tottenham fotballskole?

Grunnen til at jeg meldte meg på Tottenham fotballskole var fordi det er en mulighet til å forbedre seg som spiller. Jeg var med på det i fjor og det er topp klasse trenere som lærer oss mange nye øvelser som gjør at vi kan utvikle oss som fotballspillere. Jeg er ikke Tottenham supporter selv, men dette er et meget godt tilbud til alle unge som ønsker å bli bedre fotballspillere. 

-Oskar (15), Eidsvåg


Her finner du mer informasjon om Tottenham Fotballskole i august:

https://sunndalfotball.no/p/39893/tottenham-fotballskole-16.-18.-august-2019 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.