Nå starter Tribunekampen

Postet av Jørun Svensli den 11. Apr 2019

Om Tribunekampen

Onsdag 10.4 kl. 12.00 åpner Norsk Tippings konkurranse «Tribunekampen». Konkurransen er enkel. Du skal før hver serierunde tippe utfallet av kampene i aktuell serierunde i sin avdeling. Konkurransen varer hele sesongen og vinneren kåres etter at siste serierunde er spilt. Det eneste du må huske å levere din tipping før første kamp i aktuell serierunde spilles! Og tippe mest mulig riktig selvsagt.


Koster det noe?

Nei, dette er helt gratis!


Hvordan deltar du?

På onsdag 10.4 kl. 12.00 kan du gå inn på denne lenken: http://j.mp/2HZv29Q


Konkurransen krever at du logger inn via Facebook.

Først velger du avdeling og ditt lag. Deretter tipper du på kampene i aktuell serierunde.


NB! Ønsker du å følge med på hva du har tippet, bør du ta et skjermbilde av kupongen din, da det ikke genereres noen kvittering på innlevert spill. Du vil bli oppdatert på din egen snittscore, men det er først etter at runden er ferdigspilt.


Antall rette som tipperen får, danner også grunnlaget for poengutregningen for laget. Ditt lag vil etter hver serierunde få en snittscore basert på antall rette fra alle tipperne som har valgt laget som sitt lag. Har laget 50 tippere med 3 rette og 50 tippere med 4 rette, vil snittscore som laget får være 3,5 poeng i aktuell runde. Alle rundepoengene legges sammen til slutt for å kåre en vinner.


Laget som ender opp med høyest snittscore ved sesongslutt, vinner 50 000,-. I tillegg vil en tipper som har valgt dette laget, og dermed bidratt til seieren, også bli trukket ut som vinner av 50 000,-.  


For skilleregler, utregning, kåring og premier trykk på knappen for «vilkår» ved registrering/innlevering. Du vil også finne info på Norsk Tippings nettsider i løpet av sesongen.


Norsk Tipping ønsker alle tipperne og lagene lykke til med Tribunekampen! Hvilket lag har de aller beste tipperne?

Et viktig aspekt er selvsagt å bli bedre enn «naboen». Det er en del lokaloppgjør som skal avgjøres ute på banen, men det skulle ikke forundre meg om det å vinne «Tribunekampen» også vil bety en del. Man ønsker jo å kunne hevde å ha en bedre fotballkunnskap enn rivalen. Det skal for eksempel bli artig å se hvem som er best til å tippe av de som holder med Træff og Sunndal. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.