Vennecup og Venninnecup i jula

Postet av Jørun Svensli den 20. Nov 2019

Julehøytiden nærmer seg fort og da er det også klart for årets utgave av den sosiale innendørscupen i Sportshallen. Cupen hvor vennegjenger danner sine egne lag og har det sosialt rundt det vi liker best, å leke med en fotball sammen med venner. Ingen klubbtilhørighet er nødvendig for å stille lag, så lenge man er venner. Aktiv eller lagt opp har ingen betydning bare man har lov aldersmessig å spille seniorfotball. 

Nytt av året er at klubben vil tilby en Venninnecup, altså en egen cup for damene. Den blir omtrent helt lik arrangementsmessig som herrenes Vennecup. Prisen for deltagelse er satt til 200 kr pr.spiller. Det vil premieres for 1., 2. og 3. plass, samt finalens beste spiller. Størrelsen på premiene avgjøres av antall deltagere. Klubben skaffer selvfølgelig gode dommere. begge turneringene vil foregå i Sportshallen.

Guttas Vennecup blir arrangert lørdag 21 desember. 

Jentenes Venninnecup går av stabelen lørdag 28 desember. 

Det blir kr. 50 i inngang for personer som ikke er spiller/lagleder. Vi har Vipps.

Her er det bare å samle sin fotballgjeng og melde på et lag (4 utespillere samt keeper). Påmeldingen skal inneholde lagsnavnet og navn på alle spillerne på laget, samt navn på lagleder.

Påmelding/spørsmål til Vennecupen: Erik Ruud Ramsli - tlf. 907 33 853

Påmelding/spørsmål til Venninnecupen: Egil Hordnes - tlf. 997 37 5460 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline