Noen tanker fra daglig leder om året som har gått og året vi har i vente

Postet av Jørun Svensli den 19. Des 2019

Et hektisk år nærmer seg slutten. 400 kamper. Et par tusen treninger. Mange bilturer. Tusenvis av timer dugnad. Slik kunne jeg ha fortsatt. Det er vanskelig å ta inn over seg hvor stor aktivitet som skapes i Sunndal Fotball. Et mål i det nye året må være å få enda flere med på «laget». Vi skal også jobbe aktivt for å få enda flere til å forstå ringvirkningene av aktiviteten. Politikere og andre beslutningstakere i samfunnet håper jeg har forståelse for viktigheten av dette arbeidet.

I Sunndal Fotball har vi mange sponsorer som er genuint opptatt av klubben. Ikke bare i form av midlene de stiller til disposisjon, men også i form av innspill, diskusjoner og evne til å tenke langsiktig. Vi skal fortsette å bygge klubben til å stå fjellstøtt i fremtiden. Nye utfordringer og krav kommer stadig. Forbund og krets krever mer. Forventningene fra omgivelsene blir større og større. Det forplikter å være kvalitetsklubb. Utviklende er det også. Slik organisasjonen er rigget skal vi takle det meste. Da er gode samarbeidspartnere viktig. Vi ønsker å bli enda bedre på forholdet klubb-sponsor. Krevende, men viktig.

Frivilligheten er stor i Sunndal Fotball. Likevel hviler det mye arbeid og ansvar på manges skuldre. Jeg er full av beundring for jobben dere gjør. Alle sammen. Dere fortjener kun det beste. Vi setter vår lit til at vi blir enda flere som deler på de viktigste jobbene i fotballen fremover. Trenere, lagledere, foresatte, dugnadsarbeidere, sjåfører, kontaktpersoner, styremedlemmer, teammedlemmer, klubbhusets venner og seniorer. Alle for at våre spillere skal ha en trygg og god klubb å spille fotball i. Jeg gleder meg til å fortsette jobben sammen med dere. Hver dag er givende. Hver dag er utviklende. Hver dag byr på nye utfordringer. Lite forutsigbarhet. Derfor er det trygt å vite at de store trekkene peker riktig veg.

Hydro Cup er det viktigste arrangementet til klubben. Nå fratrer Gunnar Olav Furu som leder for arrangementet. En dyktig, innovativ, positiv og engasjert leder med stor arbeidskapasitet. Han blir vanskelig å erstatte, men vi utfordrer oss selv med å sette en ny organisasjonsstruktur som vi har tro på. Gunnar Olav vil nok uansett bli en god konsulent å ha i bakhånd. Takk for alle bidragene Gunnar Olav. Jeg har lært mye av deg.

Denne uka kom det varsel om at Ivar Furu melder overgang til KBK. Ivar nærmer seg Øra. Tidlig å trappe ned i SIL, men vi følger med Ivar. Lykke til i Kristiansund. Dette mestrer du. Til alle andre spillere, både i klubben og i eksil, i innland og utland – lykke til i fortsettelsen.

Jeg ønsker også å takke styret i klubben. Jeg har jobbet i fotballen i mange år, men sjelden hatt et så kompetent styre å støtte meg på. Komplementære ferdigheter, godfotteori i praksis, stor arbeidskapasitet og med evne til å tenke fremover, samtidig som alle er opptatt av, og støtter hverandre.

I løpet av mars vil jeg fratre for en periode. Opp mot tre måneder sannsynligvis. Samme prosedyre som i vår. Nytt kne. Igjen. Jeg regner med å være på plass igjen i løpet av sommeren.

Med dette ønsker jeg dere en riktig god jul og et godt nytt år. Ta vare på hverandre alle sammen.

 

Julehilsen fra daglig leder, Jørund
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.