Interessant åpning av barnefotballhelga

Postet av Jørun Svensli den 11. Jan 2020

I forbindelse med kick-off i barnefotballen var alle foresatte av spillere mellom 6-12 år inviterte til aulaen ved Sunndal Ungdomsskole fredag kveld. Vi hadde selvsagt håpet på et bedre oppmøte, for temaet opptar alle, men de rundt 20 som hadde tatt turen fikk mange gode innspill og vinklinger i forhold til det å drive med barnefotball.

Jarl Torske åpnet med en runde innom NFF, og barnefotballens verdier. Med Jarl sin erfaring fikk vi bl.a. høre om hvordan vi ønsker å opptre i forhold til barna og spillerne, både i trening og kamp. Fotballkretsens egen Stig Arild Råket med erfaring som toppspiller holdt forsamlinga nysgjerrig når han med en mengde konkrete tips gikk gjennom sin egen karriere  som "spiller-pappa-trener". SA er i dag trenerveileder i kretsen, og pappatrener i Molde FK.

Inspirerende å høre på begge to. Kick-off fortsetter i dag, med teori om hvordan vi kan legge opp til gode treningsøkter. Fra kl. 12.30 vil alle våre spillere (6-12 år) møtes i Hydrohallen. Her vil også våre trenere delta. Seansen er åpen for alle interesserte foresatte.

Kiosken vil være åpen i forbindelse med praksisen i hallen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.