Tom Meek har signert for 2020, og vi starter SIL Xtra Keeper

Postet av Jørun Svensli den 11. Jan 2020

Etter etableringa av SIL Xtra i høst, og problemer med å få gjennomført god og nok aktivitet for våre keepere i 2019, har et av målene inn mot 2020-sesongen vært å revitalisere Keeperskolen som eksisterte for noen sesonger siden. Nå er vi særdeles glad for å dra nytte av kompetansen og engasjementet til Tom som denne sesongen ikke skal fast tilknyttes noe lag.

I tråd med etableringa av SIL Xtra velger vi å legge keepersatsinga inn i samme prosjekt, og kaller det spesifikt for SIL Xtra Keeper. Dette vil bli økter for alle våre keepere fra seks år t.o.m. senior. Det vil bli ei økt pr uke utenom kampsesong;

Mandag 16.15 - 17.30 (10-14 år)

Fredag 16.15 - 17.30 (15-19 år pluss senior)

Keepere fra 6-9 år vil bli kalt inn til enkeltstående tiltak. I prosjektet vil det også ligge rekruttering av keepere. Øktene vil være i Hydrohallen.

I kampsesong vil Tom og hans team bestående av flere keepere og keepertrenere følge opp gjennom lagstreninger og kamper.

Tom vil etablere mer informasjon og vil kunne svare ut hvis det skulle være mer spørsmål. Planen er å starte aktiviteten fra 20. januar. Hvordan uttakene blir er ikke klarlagt enda.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline