Klubbinfo 29.04.20

Postet av Jørun Svensli den 29. Apr 2020

Klubben begynner å våkne til liv igjen, og om ikke mange dagene er alle våre treningsgrupper i gang med organisert aktivitet. Her er en del informasjon vedrørende klubben ved utgangen av april.

KORONA:

Vi jobber kontinuerlig med å rette oss etter myndighetenes retningslinjer. Bruker Antibac til både utstyr og på hendene (fås utlevert i klubbhuset), opprettholde gode avstander, unngå store ansamlinger av folk osv. I løpet av noen dager håper vi på mer utfyllende informasjon for den videre aktiviteten; spesielt er vi spente på når vi kan begynne med ordinært spill på trening, noe som gjør at aktiviteten blir mest mulig lik slik den skal være i utgangspunktet. Inntil videre forholder vi oss selvsagt til at det skal være kraftig regulert frem til 15. juni.

TRENINGSTIDER:

Nye treningstider er etablert, og utsendt til alle treningsgruppene. Du finner de også under "Informasjon" her på hjemmesiden. Disse tidene gjelder frem til korona-perioden er over og ordinær aktivitet med kamper tar til igjen. Vi har prøvd å legge mest mulig av vår aktivitet til anleggene Rotvoll, Sande 2, Sande stadion, Kunstgressbanen, Hydrohallen og Lille Ekeberg i denne perioden.

BARNEFOTBALL:

Etter vi startet med organisert aktivitet for ungdoms- og seniorfotballen har vi evaluert erfaringene, og kommet til at det er forsvarlig å starte organisert aktivitet også i barnefotballen fra 1. mai. I går hadde vi trenerforum med hundre prosent oppmøte for alle treningsgruppene i barnefotballen, og la en del strategier for hvordan vi ønsker treningene gjennomført. Lykke til med re-starten alle sammen.

FOTBALLSKOLER:

Selv om den ordinære aktiviteten skulle bli regulert enda lenger enn 15. juni vil vi gjennomføre SOMMERFOTBALLSKOLE i uke 26 (mandag 22.6. - torsdag 25.6.), og hvis behovet er der i uke 27. Informasjon og påmelding kommer i løpet av et par uker, men dere kan holde av datoene.  I tillegg vil vi gjennomføre en tilsvarende fotballskole i uka før skolestart, onsdag 12. - fredag 14.8. Denne skal erstatte Tottenham Fotballskole som nå har blitt avlyst.

KUNSTGRESSBANEN:

Dekket på nedre siden mot Hydrohallen begynner å bli dårlig. Kommunen er på saken og venter på tilbud for utbedringer da banen ikke er god å bruke nå (den er likevel åpen for bruk). Vi skal holde dere orientert på hva som skjer, men det er uansett omfattende arbeider som må til for å få den bra pga at løsmasser under matten har reist bort sammen med grunnvannet. Den observante vil også se at det har kommet opp stadionur på Sportshallveggen. Dette ser vi frem til å bruke når kampene tar til igjen. Fjernstyring til bruk av klokken vi være oppbevart i klubbhuset.

MØTEROMMET:

Møterommet er mye brukt vanligvis, men ikke så mye nå for tiden. Skulle noen ha behov for å bruke det booker dere tid her på hjemmesiden, evt. kontakter daglig leder. Som dere ser på bildet har vi gjort rommet mer gunstig med tanke på smittevern og avstander, og bøtta er klar til å brukes for å vaske bord og stoler.


Vi presiserer nok en gang at all vår aktivitet mens myndighetene har lagt sine restriksjoner vil foregå i henhold til disse kravene, og at alle foresatte, spillere og frivillige har ansvar for å være hjemme og ikke delta på klubbens aktivitet når noen har symptomer på sykdom.

Mvh Jørund/daglig leder


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline