Generell informasjon vedrørende koronasituasjonen

Postet av Jørun Svensli den 5. Okt 2020

Vi nærmer oss slutten på fotballsesongen, men alle lagene våre har enda igjen noen kamper. Det er ei oppblomstring av smitte i distriktet, og derfor er det naturlig at det dukker opp mange spørsmål og problemstillinger når det gjelder håndteringa av koronasituasjonen. Kan vi reise på kamp i Kristiansund/Molde? Hva gjør vi hvis det blir en oppblomstring i smitte lokalt osv. er noen av spørsmålene. 

Fotballen har vært flink til å håndtere utfordringene så langt, og i vår klubb er det mange som er med og bidrar til at vi skal ha trygge rammer rundt aktiviteten, der vi skal holde oss innenfor de gjeldende smittevernreglene.

Vi forholder oss til kommunelegen lokalt, og støtter oss på Norges Fotballforbund lokalt og nasjonalt når det gjelder fotballens koronavettregler. 

Her er anbefalingene som fotballkretsen har sendt ut denne uken:

  • Følg din kommunes retningslinjer. Kommunale restriksjoner overstyrer våre anbefalinger. Vi har fått opprettet kontakt med noen av kommunene og vil prøve å hjelpe til så godt vi kan med tiltak og informasjon. Dere som klubber bør også sikre kontakt med kommunen og ta gjerne kontakt med oss dersom dere mottar informasjon fra kommunen som er knyttet til aktivitetene. Det kan gjøre det enklere å gå ut med en samlet informasjon.
  • Vi anbefaler å holde i gang aktiviteten så lenge det ikke er restriksjoner fra lokale myndigheter. Ha et ekstra fokus på smittevernrutinene.
  • Vi må samtidig ha forståelse for at enkelte klubber eller lag er usikre og være fleksible for å finne løsninger.

Her er en link til fotballens koronahåndbok:

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/ 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline