Smittevernveilederen for norsk idrett er oppdatert pr i dag, 16. april

Postet av Jørun Svensli den 16. Apr 2021

Myndighetene har løst opp noe på kravene som ble innført før påske i forbindelse med idrettens smittevern. Vi forholder oss til disse til enhver tid, og oppfordrer alle, spesielt de som besøker Hydrohallen, om å følge de nye retningslinjene.

Her er teksten som er formidlet fra Norges Idrettsforbund og som gjelder det fellesidrettslige smittevernet:

 

  • Voksne kan drive organisert aktivitet innendørs i grupper på inntil 10 personer, så lenge de kan holde minst én meters avstand
  • Presiseringen av 2 meters avstand mellom personer der det er mulig, er tatt bort, 1 meter gjelder.
  • Det er mulig å arrangere arrangementer for kommunens innbyggere, så lenge lokal smittesituasjon tilsier det. Arrangementer som samler personer fra ulike kommuner, anbefales utsatt eller avlyst.
  • Oppdatering av antallsbegrensningene innendørs for publikum, følgende gjelder: 10 personer på innendørs arrangement, likevel 100 personer hvor alle i publikum sitter på faste, tilviste plasser. 50 personer på idretts- og kulturarrangement for utøvere under 20 år som tilhører samme kommune.
  • Maks 200 personer på arrangementer utendørs, men 600 personer (fordelt på 3 kohorter á 200 personer) hvis de sitter på faste tilviste plasser og det er to meters avstand mellom kohortene. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.