Vi er klare for Statkraft Sommerfotballskole

Postet av Jørun Svensli den 18. Jun 2021

Vi har opplevd formidabel påmelding - ganske mye mer enn de siste årene. Dette gjør at vi har jobbet med å på plass mer ressurser. Vi har nå stengt for påmelding. Da gjenstår det bare å ønske 28 jenter og 40 gutter - totalt 68 spillere - velkommen fra mandag morgen den 21. juni. 

Her er planen for Statkraft Sommerfotballskole (med forbehold om endringer undervegs):

# Alle påmeldte møter ved klubbhuset for navneopprop og inndeling i grupper mandag morgen senest kl. 09.45. Spillerne vil bli ledet til sin første økt av egne instruktører.

# Tirsdag, onsdag og torsdag kan spillerne møte direkte på banen hvor de skal være.

# Vi avslutter aktiviteten hver dag kl 14.00. Vi vil dessverre ikke ha ressurser til å være igjen om unge spillere ikke blir hentet innen kl 14.15.

# Vi vil forholde oss til de gjeldende reglene for smittevern, noe som innebærer at gruppene blir inndelt i riktig størrelse, og vi vil forsøke å unngå trengsel i forbindelse med måltidene. Vi håper våre gjester som er og ser på også tar hensyn, og holder avstand og unngår store ansamlinger av folk, spesielt i Hydrohallen. Det vil stå antibac innenfor døra i Hydrohallen.

# Måltidene blir inne på Ungdomsskolen. Det vil bli kaos om foresatte blir med spillerne inn under måltidene, så vi håper dette blir respektert i størst mulig grad.

# Været tilsier at aktiviteten blir i Hydrohallen, men med bedring i værsituasjonen kan enkelte økter/grupper bli flyttet utendørs (kgb/stadion).

# Spillerne vil få ett måltid pr dag. Dette måltidet blir midt på dagen, mellom 11.30-12.30. Her vil det bli servert brødmat, drikke og frukt. Vi holder en sunn profil, og tilbyr ikke søtsaker. Vi kommer ikke til å ha kiosksalg, men vi vil komme rundt og selge kaffe.

# Rune Volden vil være vår sportslig ansvarlige under fotballskolen. Han har med seg en mengde unge og flinke spillere som instruktører. Husk at mange av disse er i starten av sin voksne fotballtilværelse, og at de trenger slik erfaring for å bli gode trenere.

# Husk å ta med godt med klær, fotballsko, drikkeflaske, leggbeskyttere og masse godt humør :-) 


Da gjenstår det bare å si god helg, og velkommen på mandag - vi gleder oss.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline