Mange med ny inspirasjon i klubben

Postet av Jørun Svensli den 20. Okt 2021

Vi har de siste dagene hatt forskjellige tiltak som klubben ønsker skal bidra til økt inspirasjon for våre frivillige frem mot en ny sesong.

Inspirasjonsturen 2021

Lørdag og søndag hadde klubben nærmere 30 representanter som deltagere på inspirasjonssamlinga i samarbeid med NFF Nordmøre og Romsdal og Molde FK. Hele opplegget var initiert av klubben, og våre samarbeidspartnere stilte velvillig opp i diverse seanser med faglig innhold. Samtlige fikk også se Molde mot Tromsø live, og det ble satt av tid til sosial sammenkomst med felles middag etter kampen lørdag.

Vi stilte med deltagere fra alle deler av klubben. Styret, Overhuset, Hydro Cup, barne-, ungdoms- og seniorfotballen, frivillige og sponsor Hydro var representert.

Klubben har fått tildelt en del midler fra eksterne aktører som ble benyttet til tiltaket. Støtten fra Amedia/Aura Avis ble bl.a. satt inn slik at vi kunne holde egenandelen nede, og få flest mulig til å delta. Tiltaket var et treffpunkt i forhold til bakgrunnen for støtten - utvikling av barnefotballtrenere spesielt.

Takk til alle involverte for gode diskusjoner, interessante tema og engasjementet dere legger ned for klubben.


Barnefotballkveld

Mandag ettermiddag og kveld arrangerte vi Barnefotballkveld i samarbeid med NFF Nordmøre og Romsdal, representert ved Stig Arild Råket, Magnus E. Strand og Jarl Torske. Flesteparten av våre involverte trenere og lagledere i barnefotballen deltok. Vi startet med en halvtimes innledning i klubbhuset hvor gjennomføringa av kvelden ble presentert. Praksisen ble gjennomført i Hydrohallen, sammen med våre dyktige G12-spillere. Vi som observerte fikk se ei kvalitativt meget god treningsøkt. Inspirerende, og vi er helt sikker på at det er masse ting å ta med seg fra dette opplegget. Lærerikt! Takk til Ola Furu og Roger Røen for hjelpa med organisering. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline