Nye treningstider fra mandag 2. mai

Postet av Jørun Svensli den 27. Apr 2022

Da går vi endelig over i sommersesongen, og dermed flytter vi all aktiviteten ut på banene vi disponerer. Terminlistene har vært klar en stund. Utfordringa med disse er at det nesten er fritt for faste kampdager, som det var før. Det skaper utfordringer, men vi er likevel heldige som har så mange anlegg å ta av.

Flesteparten av lagene har sendt inn ønsker, og for de som ikke har sendt inn har vi prøvd å ta hensyn hvilke til hvilke tider laget har hatt tidligere, og hvilken dag de er oppsatt med kamper.

Her er litt informasjon om tankene bak trenings- og kamptidene som gjelder fra mandag 2. mai:


** Robotklipperne på Sande stadion og Sande 2:

De blir satt opp neste uke. Når vi tildeler tid på disse banene, spesielt Sande 2, må vi ta hensyn til at klipperne får nok timer å jobbe på. Derfor har vi i år fått en avtale med kommunen som innebærer følgende;

1 - Når dere skal trene trykker dere på stoppknappen på klipperen.

2 - Bær den deretter forsiktig bort i ladestasjonen.

3 - Kommer det noen lag etter dere tar de over ansvaret for å starte den igjen.

4 - Kode for å starte de igjen offentliggjøres når de er oppmontert.

5 - Det er meget viktig at de blir startet etter siste økt om kvelden for at de skal kunne få jobbe gjennom natta.

** Lille Ekeberg:

Er i dårlig forfatning hver vår - slik også i år. Det vil i samarbeid med kommunen bli kalla inn til en liten dugnad om ikke lenge. Dugnaden vil være for lagene som skal bruke banen, spesielt vår yngste lag. Inntil LE er brukbar benyttes Hydrohallen (tidene på LE gjelder også for Hydrohallen).

** Hydrohallen:

Vi har en stor forsikringsskade i hallen (veggene). Denne skaden vil bli utbedret i august, men hallen kan brukes likevel. Pga stor etterspørsel og at vi har flere lag enn på mange år kommer vi til å være mer lempelig med bruk av hallen i rå, spesielt i forbindelse med at det vil komme kollisjoner.

** Garderober:

Vi ser allerede at det blir mange kollisjoner der det er oppsatte kamper på flere av banene rundt klubbhuset. Når dere ser slike kollisjoner og garderobene er fullt belagt varsler dere daglig elder, slik at vi får bestilt garderober i Sportshallen. Her er det uansett viktig at vi viser samarbeidsvilje, og at vi er løsningsorienterte.


** Håsenbanene:

Vi har fått beskjed at banene forsvinner etter ferien, men vi tar en uke av gangen nå. Erstatningene for oss når de banene er borte er  Statkraftbanene og den nye Ottembanen. Begge anleggene skal være "oppe å gå" fra Hydro Cup i slutten av mai.

** Målene:

Mange av målene rundt på anleggene begynner å bli i dårlig forfatning. Vi har merket alle våre (SIL) mål med et rødt merke, og vi vil erstatte og reparere etter hvert som vi får tid. Når det gjelder kommunen sine mål har vi fått varsel om at all reparasjon som har vært utført tidligere ikke blir på samme nivå. Vi vurderer fortløpende situasjonen, og vil måtte kjøpe inn nye mål når det blir nødvendig. Uansett er det best om vi alle bidrar til å gi beskjed når f.eks. unger klatrer i nettene. Kvaliteten blir IKKE bedre av denne unoten som vi ser til stadighet.

Treningstider sommer 2022.xlsx

Dere finner hele tiden gjeldende treningstider under fanen "Informasjon" på hjemmesiden.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.