Grasrottrener-kurs i april

Postet av Jørun Svensli den 17. Mar 2021

Ingenting er mer gledelig enn å ha med mange nye trenere og lagledere i klubben, spesielt i barnefotballen. Sunndal Fotball er Kvalitetsklubb på nivå 1, noe som gjør at det stilles en del krav til oss. Vi har også satt oss noen mål på egne vegne i tillegg. Noen av disse målene gjelder trenerutdanning. NFF sin trenerstige er enkel og grei, og starter med Grasrottrener-utdanning som går over fire delkurs - du kan lese mer om utdanningen her:

https://www.fotball.no/trener/grasrottrener/

Vi ønsker at alle våre trenere skal ha gjennomført minimum delkurs 1 (barnefotball 6-8 år). Klarer vi det gjør vi store steg på gjennomføring av god aktivitet blant våre unge spillere, og kommer nærmere våre målsettinger på vegne av klubben.

En del av våre trenere startet med delkurs 1 i fjor, men vi har ikke fått sluttført alle. Derfor starter vi en prosess i april der vi skal få godkjent alle som er i gang og få med flest mulig som ikke er i gang enda. Dere vil motta en personlig invitasjon fra klubben i løpet av de første dagene.

Skal du ta trenerkurs er det viktig at du snur tankesettet til å tenke "Hva kan jeg gjøre for å bli en enda bedre trener enn den jeg er i dag", og ikke tenke "Dette har jeg ikke tid/lyst til". Kursene anbefales på det sterkeste, og gjennomføres i samarbeid med NFF Nordmøre og Romsdal ved Stig Arild Råket. Våre egne ressurser ved trenerutvikler Rune Volden og daglig leder Jørund Svensli deltar også.


Planen for april:

Tirsdag 13.4. kl. 17.30 - 20.30: Oppmøte, kartlegging, teori (ta med egen pc) og demo-økt (i Hydrohallen).

- En lørdag formiddag senere i måneden - fastsettes etter første samling.

Vi oppfordrer også lagledere til å melde seg på.

Påmelding/spørsmål rettes til Jørund Svensli på e-post: jsvensli@sunndalfotball.no


PS! Pga korona-situasjonen har vi begrenset med plass i klubbhuset. Skulle påmeldingen overstige det godkjente antallet vil vi finne en annen plass for gjennomføring av teoridelen 13. april, alternativt dele opp i to kvelder.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.