Sunndal Sparebank Cup lørdag 23. november - invitasjon

Postet av Jørun Svensli den 18. Sep 2024

Vi har gleden av å invitere til en ny Sunndal Sparebank Cup i Hydrohallen, lørdag 23. november. Etter fjorårets suksess med ni senior kvinnelag, og der KBK reiste med den største gavesjekken etter å ha slått Træff i finalen, håper vi på nok en turnering med mye god fotball.

Klubber fra hele Midt-Norge ønskes velkommen. Slik det ser ut klarer vi å presse inn maksimalt 12 lag, men da må det tas forbehold om at noen få kamper må spilles utendørs på kgb.

Vi velger i år å endre fra spill 9 mot 9, til spill 8 mot 8. Dette gjøres med bakgrunn i evalueringene fra deltagende lag i fjor. kampene blir på 1 x 18 minutt.

Samtlige spillere og trenere/lagledere inviteres til gratis lunsj i klubbhuset i løpet av dagen. Ingen påmeldingsavgift, så her er det kun tiden dere trenger å sette av.

Premiering til vinnerlaget, og tapende finalist. I tillegg vil vi kåre beste Fair Play-lag som også får en liten påskjønnelse.

Påmeldingen gjøres til jsvensli@sunndalfotball.no innen 10. november, alternativt innen vi har registrert 12 lag (det vil opprettes venteliste).


#Allejentermed  #SunndalSparebank  #Hydro









Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.