Bestilling av møterom

Postet av Sunndal IL Fotball den 3. Des 2018

Vi har nå fått i gang en egen link for bestilling av møterommet i klubbhuset. Du kan også finne en egen kalender hvor du ser om/når møterommet er ledig. Rommet kan lånes gratis av alle våre frivillige. Eksterne leietakere avtaler pris med daglig leder Jørund Svensli, e-post jsvensli@sunndalfotball.no

Prosedyre for bestilling:

  1. Gå på hjemmesiden "sunndalfotball.no"
  2. Gå på oversikten under "møterommet"
  3. Her får du to valg; "kalender" eller "book tid"
  4. Trykk "book tid" og deretter "velg varighet"
  5. Trykk "dato og tid"
  6. Gå til din "bestilling" og fyll ut nødvendige data
  7. Trykk "neste"
  8. Trykk "bekreft bestilling"

Når du har gjort dette vil du få en bekreftelse på bestillinga. 

For å benytte rommet må du enten ha koden til døra, eller du tar telefonkontakt med daglig leder på tlf. 906 506 02 som kan fjernstyre låsen. På denne måten har vi til enhver tid oversikt over om rommet er i bruk, og om døra er låst.

Vær vennlig å rydd rommet etter bruk. Det er ingen unnskyldning at det var noe uorden når dere ankom. Lykke til :-)


PS! Får du ikke til å bestille på denne måten sender du e-post til jsvensli@sunndalfotball.noStormøte

Postet av Sunndal IL Fotball den 10. Okt 2018

Vi har gleden av å invitere til stormøte for alle trenere, lagledere og personer med andre roller i klubben. Teammedlemmer, styremedlemmer og sponsorer inviteres også. Dette vil bli en kveld der Sunndal Fotball er i fokus. Vi har gjennomført en del endringer inneværende sesong, og vil fortsette å utvikle klubben på alle plan i fortsettelsen. Derfor ønsker vi å bruke denne muligheten til å gi rikelig med informasjon.

Stormøtet arrangeres i klubbhuset mandag 15. oktober kl. 20.00.

På agendaen står følgende:

*/ Ny organsisasjonsplan.

*/ Evaluering av sesongen 2018.

*/ Presentasjon av opplegget for sesongen 2019.

*/ Prioriterte oppgaver fremover.

*/ Diverse.

 

Sponsorer vil få egen invitasjon via e-post.
Keeper i fokus ble gjennomført søndag

Postet av Sunndal IL Fotball den 10. Okt 2018


Keeper i fokus er et prosjekt vi har veldig tro på skal være med å sikre både oss, og naboklubbene gode keepere i fremtiden, samtidig som det umiddelbart vil gi inspirasjon til de unge spillerne i treningsarbeidet.

På søndag deltok 13 spillere i alderen 9-12 år. Flesteparten var fra Sunndal IL Fotball, men vi hadde også med to keepere fra Kvass/Ulvungen.

Takk for deltagelsen. Vi kommer tilbake med informasjon om når neste økt avvikles.
Vi skifter utstyrsleverandør

Postet av Sunndal IL Fotball den 10. Okt 2018

Sunndal IL Fotball har i en årrekke vært tilknyttet Umbro som utstyrsleverandør gjennom vår lokale Sport1-forhandler Peder Hagen. Siden i vår har vi kjørt en prosess der mange momenter har vært viktige å gå gjennom. Vi har i tillegg til å forlenge avtalen med Sport1, valgt å skifte fra Umbro til Puma.

Puma er på full fart frem som en viktig leverandør også til breddefotballen, men her i distriktet blir vi den første klubben med en slik avtale. Avtalen som allerede er underskrevet tar til å gjelde fra 1. januar 2019, men vi kommer tilb
Stormøte

Postet av Sunndal IL Fotball den 10. Okt 2018

Vi er inne i en viktig periode med tanke på å få på plass ressurser rundt alle treningsgruppene i sesongen 2019. I den anledning ønsker vi å avholde stormøte i klubbhuset mandag 15. oktober kl. 20:00. Her vil klubbens planer for kommende sesong bli presentert. 

Møtet er for lagledere, trenere, styremedlemmer, teammedlemmer og sponsorer. Invitasjon vil bli personlig utsendt i forkant.
SIL Xtra starter i uke 37

Postet av Sunndal IL Fotball den 10. Okt 2018

SIL Xtra ble kjørt i gang som et prøveprosjekt i vår, og etter å ha evaluert prsojektet nøye har vi kommet til følgende opplegg for høsten 2018.

 

Kommende høst tilbyr vi SIL Xtra for disse årsklassene (må være minimum 8 spillere i hver gruppe før vi kan starte, alternativt vil gruppene bli endret i forhold til antall påmelte på de forskjellige årskullene). "Først til mølla" for å få plass.

Mandag kl. 14:00 - 15:00 i Amfihallen: J10-11-12 (14 plasser)

Mandag kl. 15:00 - 16:00 i Amfihallen: J13-14-15 (16 plasser)

Torsdag kl. 15:00 - 16:00 i Amfihallen: G9-10-11 (14 plasser)

Torsdag kl. 16:00 - 17:00 i Amfihallen: G12-13-14 (16 plasser)

Prisene i høst blir kr. 400 pr. mnd. for første barn. Deretter kr. 300 pr. mnd. for øvrige søsken. Beløpene vil faktureres etterskuddsvis pr. mnd. og høsten vil utgjøre 4 måneder - totalt 1.600 kr. for en spiller ut året.

Oppstart mandag 10.9./torsdag 13.9.

Fri i høstferien.

Siste økter før jul, mandag 17.12./torsdag 20.12. Ny påmelding fra januar.

Avlyste timer vil bli fratrukket på neste faktura med kr. 75 pr. time.

Informasjon vil legges ut på egen facebookgruppe. Denne kalles SIL Xtra 2018-2019. Bare å gi beskjed ønsker du å bli lagt til.

Instruktør blir Jørund Svensli, men det vil også bli andre instruktører fra SIL Fotball som enten assisterer, eller har økter alene. Vi skal uansett holde god kvalitet, og søke konstant utvikling.

Vi er fullstendig klar over at treningene kan gjøre at det blir kollisjoner med lagstreninger/kamper, men SIL Xtra skal være for de ekstra motiverte som ønsker å trene enda mer, og enda bedre. Når det blir kollisjoner vil vi legge opp øktene på et forsvarlig intensitetsnivå med tanke på stor aktivitet for spilleren.

INFORMASJON OM PÅMELDING:

E-post med navn og fødselsår på spiller/-e sendes til jsvensli@sunndalfotball.no

Vi trenger også navn på foresatte som skal ha faktura, med adresse, e-postadresse og telefonnummer.

 

Spørsmål? Send e-post eller sms til:

Saglig leder Sunndal Fotball, Jørund Svensli
Herrelaget serieåpner i morgen, fredag 13.4.

Postet av Sunndal IL Fotball den 12. Apr 2018

Selv om det er fredag den 13. i morgen håper vi se mange av dere på kunstgressbanen når Torgeirs gutter serieåpner i 4. divisjon. Motstander er Averøykamperatene med Magne Hoset i spissen. Vi regner med det blir en tett og jevn kamp, så guttene trenger all den støtten de kan få for å starte sesongen på best mulig måte.

Kampstart er kl. 19.00. Velkommen cool

PS! Ny kamp allerede onsdag 18.4. kl. 18.00 når KBK kommer på besøk i 1. runde i NM.