Etter en lang vinter....

Postet av Jørun Svensli den 12. Apr 2019

Mange måneders ventetid er over. Lite visste vi i fjor høst når vi jublet for opprykk til Norsk Tipping-ligaen med herrelaget, og sikret plass i 2. divisjon med damelaget. Vi visste lite, eller ingenting om hva som skulle møte oss den 13. april 2019. Nå er dagen her, og det halve året som har gått har vært brukt til å utvikle klubb, lag, og spillere til å stabilisere seg på nivået - noe som er hovedmålet i år. Utallige frivillig-timer har vært brukt - respekt er eneste ordet som er dekkende for det dere alle bidrar med. Trenere og lagledere har jobbet uendelig hardt for å være så godt forberedt som mulig. Spillerne har trent mye, og godt. Mange nye spillere er på plass - noen har valgt å si takk for laget, men fotballen er slik at det er kun de vi har tilgjengelig vi kan fokusere på, og de er sterke!

I går ble det gjennomført årsmøte i Sunndal IL Fotball. Alltid en spenning med årsmøtene; har vi alt på plass i krevende organisatoriske, sportslige og økonomiske tider? Vi har det siste året hatt et svært kompetent og hardtarbeidende styre, så det er på sin plass å takke Egil Hordnes og Geir Egil Botten for laget så langt. Disse to ble under årsmøtet erstattet av Torbjørn Torske (team økonomi), og Dagfinn Furu (team arrangement). Velkommen i familien begge to. Vi er på full fart opp og frem - utfordringene står i kø, men med den grunnmuren vi har bygd skal vi stå fjellstøtt fremover.

For å være konkret ønsker vi å spre litt informasjon om morgendagens to kamper på Sande.

Kl. 14:00 / SIL - Hødd / damekamp i 2. div. på Sande 2.

Kl. 16:00 / SIL - Eidsvold TF / herrekamp i Norsk Tipping-ligaen.

Parkering: Gata inn til stadionanlegget vil bli stengt. Den åpnes kun for motstandernes busser, og handicap-skyss. Vi anbefaler parkering ved skolene, i gatene, eller at du vurderer å la bilen stå hjemme.

Billetter: Vi vil ha fire billettpunkter rundt Sande stadion. Når damekampen (gratis) er ferdig oppsøker dere ett av disse punktene og løser billett - ja, vi regner med du kommer for å støtte både dame- og herrelaget.

Tribunekampen: Vi oppfordrer dere til å logge dere inn på denne saken, og delta på Norsk Tippings uhøytidelige konkurranse.

https://sunndalfotball.no/blog/post/142659/na-starter-tribunekampen?ispage=true 

Kiosk: Det vil være åpen kiosk både i klubbhuset og på Sande 2. Det vil bl.a. være salg av supporterutstyr. Små flagg 100 kr., luer 50 kr. og pins 20 kr. Vi tar Vipps både på billettpunktene og i kioskene.

Da håper vi å se flest mulig av dere på lørdag. Det finnes ingen bedre grunn enn dette til å utsette påsketuren med en dag, eller to.

Til Jonny og Torgeir, trener-/laglederteam og spillere sier vi bare en ting; vi stoler på dere og ønsker dere all mulig lykke med kampene.

Takk til våre sponsorer som gjør denne satsingen mulig.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline