God påske

Postet av Jørun Svensli den 8. Apr 2020


Vi regner med at dere har fått med dere siste nytt angående stopp i alle arrangement, noe som innebærer at vi ikke får spilt kamper, og heller ikke arrangert Hydro Cup. Frem til 15. juni må vi tenke annerledes, og sørge for at våre spillere, trenere, lagledere, frivillige og organisasjonen forøvrig er best mulig rustet når normal aktivitet tar til igjen. Det er som kjent åpnet for organisert aktivitet så lenge man følger fotballens koronavettregler; noe vi har tenkt å være særdeles nøye med fremover. Derfor ønsker vi fortest mulig etter påske å være i gang med trening for alle våre lag.


Hydro Cup:

Vi har fått innvilget å arrangere Hydro Cup 11. - 13. september, og har stor tro på at det kan bli et fullverdig arrangement i tråd med planene vi hadde for juni-arrangementet. Hvorvidt det vil komme ytterligere utsettelser vet vi ikke pr i dag, men myndighetene har antydet at vi vil få vite mer eksakt i starten av mai. Uansett vil vi IKKE ta noen valg som ikke er i tråd med retningslinjene fra myndighetene. HC-teamene vil bli innkalt til møter når vi vet mer eksakt utover april/mai. Til alle våre gjester sender vi en hilsen med ønske om at vi får se dere i september.

Trenerforum:

Et 20-talls spillere møtte til prøveøktene i Hydrohallen i går. Her fikk trenerne og spillerne erfare hvilke utfordringer det gir å trene under omstendighetene vi har nå. Trenerne vasket baller og holdt orden på alt av utstyr, mens spillerne var disiplinerte med tanke på avstand osv. Erfaringene fra i går skal vi bygge på, og dette blir grunnlaget for aktiviteten vi skal gjennomføre de neste månedene. Dette blir derfor hovedsaken i trenerforumet tirsdag 14.4. kl. 18.00. Dette blir et Teamsmøte der innkalling blir sendt hovedtrenerne, så får de sende videre til de øvrige i teamet; også laglederne. Daglig leder blir tilstede i klubbhuset, sammen med spillerutvikler Jarl T. Her kan vi ta mot noen få i tillegg som plasseres spredt i lokalet. Det vil også bli et tema på tildeling av nye treningstider i dette møtet, så her er det viktig å delta. Planen er som dere forstår at alle lagene skal i gang med aktivitet fra neste uke.

SIL Xtra:

Øktene neste uke blir tirsdag 14.4. før trenerforumet.

13-15 år kl. 15.00 - 16.00 (!)

16-19 år kl. 16.30 - 17.30  

Hydrohallen:

Vil fortsatt bli stengt for å unngå uorganisert aktivitet som vi som anleggseier ikke kan godta. Det vil bli fortløpende vurdert om vi kan åpne for frivillig trening, men nå kommer våren så behovet kommer til å bli mindre fremover.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle ei riktig god påskehelg. ta vare på hverandre :)
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline