Klubbinfo mars 2021

Postet av Jørun Svensli den 26. Mar 2021

Påsken nærmer seg, og hadde det vært normale tider ville det vært kun uker til seriestart. Slik er det dessverre ikke, heller ikke i år. Vi begynte å bli utålmodige i fjor på forsommeren, og nå skriver vi snart april 2021. Dagene går likevel sin gang, og vi har klart og holdt aktiviteten i gang gjennom hele vinteren. 

Vi har denne sesongen 17 treningsgrupper – faktisk et par flere enn i fjor. Antall lag er omtrent på samme nivå som i fjor - 15 påmeldte til serie-/turneringsspill, mens lagene for seks- og sjuåringene ikke meldes på, men kjører eget opplegg lokalt. Totalt snakker vi om ca. 300 spillere, og 60-70 trenere og lagledere. Et stort apparat med dyktige folk må til for å drive dette, så jeg vil benytte anledningen til å takke alle frivillige for den innsatsen dere legger ned. Løsningsorienterte, positive og fulle av pågangsmot oppsummerer jobben dere gjør.

Her er litt av «tempen i klubben» - noe konkret, mens andre ting er mer usikre.

 

Korona-situasjonen

 • De nasjonale tiltakene som ble etablert fra 25. mars har ikke så stor innvirkning på oss, men noen presiseringer er viktig å være klar over:
 • Ingen innendørstrening for voksne over 20 år.
 • To meters avstand der det er mulig.
 • Maks 50 personer i f.eks Hydrohallen. Dette er inkl. spillere og trenere.
 • IKKE møt opp har du symptomer på sykdom.

 

 

Hydro Cup

 • Påmeldingen ble lagt ut i januar, og vi nærmer oss fullt i de fleste klassene. Vi planlegger å arrangere cupen 4.-6. juni, men for hver dag som går minsker håpet om at dette er tilrådelig. Det er mange hensyn å ta, men det viktigste er selvsagt hensynet til smittevern, og kravene som stilles fra myndighetene. Vi må også ta ansvar for økonomi, ressursbruk/dugnad og mye annet praktisk. Styret i klubben er myndigheten som avgjør dette til slutt, og de vil fatte vedtak i styremøtet 21. april. Blir ikke cupen gjennomført i juni, ønsker vi å flytte den til september.
 • https://hydrocup.no/

 

 

Seriestart (?)

 • NFF Nordmøre og Romsdal som er ansvarlig for terminlisteoppsett opererer med oppstart 1. juni, men har flere scenario klart alt etter når klarsignal blir gitt. Alternativene er oppstart 15. juni, evt 15. august. Det legges til rette for en måned med oppkjøring og kontakttrening før oppstart. Om dette blir mulig kommer selvfølgelig an på situasjonen omkring koronaen de neste ukene.

 

 

SIL XTra

 • De to gruppene i SIL Xtra trener fast tirsdag og torsdag. Jevnt bra oppmøte, selv om vi kunne tenkt oss at enda flere deltok. Vi skal evaluere etter siste økt i vår (29.4.), og komme tilbake med informasjon om hvordan tiltaket blir fra høsten. Her kan du lese mer om SIL XTra: https://sunndalfotball.no/p/39585/sil-xtra
 • Er det noen keepere som ikke har fått med seg at det gratis kan dere møte direkte i Hydrohallen på trening, evt ta direkte kontakt med keepertrener Ine på tlf. Du finner nødvendig info i lenken som er vedlagt.

 

Seniorlagene

 • Dame- og herrelaget har gjennomført en bra vinter med mye trening. Ingen kamper annet enn internt (for de under 20 år) gjør at motivasjonen er sviktende hos enkelte spillere, men teamene med Egil og Ole Bjørn i spissen jobber hardt for å holde det i gang. I disse dager holder de på å sette sammen spillertroppene. Det ser ut for av begge lagene vil bestå av 15-20 spillere som er villige til å legge ned det som skal til; trene mye, holde fokus og dra lasset sammen.

 

SIL Håndball/SIL Fotball

 • Vi er i ferd med å etablere et samarbeid med Sunndal Håndball. Hovedfokuset er felles rekruttering (kick-off i mai), felles ball-lek for våre yngste spillere det første året (5-6 år) og samarbeid om fordeling av treningstider. Vi synes dette er spennende, og håper det kan være med å bidra til at begge klubbene kommer styrket ut. Klubbene har en felles målsetting om å få flest mulig jenter og gutter i aktivitet, og at valget om hvilken idrett du skal drive kan utsettes lengst mulig.

 

Klubbadmin/avgifter

 • Pga den usikre situasjonen omkring koronaen og evt seriestart har vi valgt å vente med fakturering av medlems-, trenings- og draktavgift. Når dette blir gjort er enda ikke bestemt, men det blir nok uansett ikke før tidligst i mai.

 

Nye treningstider

 • Fra 1. mai vil det bli etablert nye treningstider. Dere vil få et varsel om å sende inn ønsker i god tid.

 

Grasrottrener

Flere har begynt å melde seg på, men vi ønsker så mange som mulig. Et enkelt og grunnleggende kurs for å håndtere våre yngste spillere (5-7 år). Kurset er også oppstarten for de som ønsker enda mer utdanning på et senere tidspunkt.

 

Årsmøte

 • Årsmøtet var berammet til inneværende uke, men er flyttet til 21. april kl. 18.30

                https://sunndalfotball.no/blog/post/170580/arsmotet-er-flyttet?ispage=true


Jeg vil med dette ønske alle ei riktig god påske.


_____________________________
Jørund Svensli

Daglig leder Sunndal IL Fotball

Styreleder Sunndalshallen AS

Mob.: 906 50 602
Epost: 
jsvensli@sunndalfotball.no
 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.