Nye treningstider fra 1. mai

Postet av Jørun Svensli den 17. Apr 2023

Da skal sesongen starte og vi setter opp nye treningstider gjeldende fra mandag 1. mai. Frem til da får dere "shoppe" tider via facebookgruppa om dere ønsker å benytte en av gressbanene. Ønsker om nye treningstider sendes inn av lagleder, og må være daglig leder i hende innen utgangen av denne uken. Viktig å få med følgende ønsker:

* Lokasjon

* Dag

* Tidspunkt

Dere har selv oversikt over kampdager etc. Her kommer en liten oversikt over tilstanden på de forskjellige anleggene dere kan benytte:

Sande stadion:

Hjemmebane til dame- og herrelaget. De kan legge inn en dag pr uke, gjerne dagen før kamp. I gode værperioder vil det være mulig å kunne benytte banen mer. Dugnad gjennomført av seniorspillerne forrige uke. Kommunen skal merke den innen seriestart 27. og 28. april.

Sande 2:

Hjemmebane til J17, G14-1, G16 og G19. Her vil det blir trangt om saligheta pga alle kampene, så vi ønsker at noe av treningene flyttes til andre baner (Håsen 1, eller kgb f.eks). Kommunen har slått banen i dag i og med at det er serieåpning allerede 24.4. for J17. Ønsker lagene å benytte kiosken ifm kampene er det mulig, men da må noen ta ansvar (team ungdomsfotball) for en dugnad mtp rydding og rengjøring.

Kgb:

Ingen har banen som hjemmebane denne sesongen, så det vil være god mulighet til å legge treningstid dit. Den vil også være back-up for mange baner når det blir mye nedbør. Derfor står den som reservebane for omtrent alle banene vi benytter.

Håsen 1:

Ingen har den som hjemmebane, men den vil merkes opp som 11-erbaner og kan benyttes til trening for 11-erlagene.

Håsen 2:

Hjemmebane for G14-2 og G12. Banen er i bra forfatning, og vil bli merket så snart vi rekker det. Den kan også benyttes til trening når det ikke er kamp. Utfordringa med kamper for G14-2 og G12 er at 14-åringene skal ha litt større bane/straffesparkfelt og mål enn 12-åringene som skal ha 7-ermål.

Ottembanen:

Den blir hjemmebanen til J14 og har kommet seg veldig bra gjennom vinteren. Utfordringa blir når det blir mye nedbør; Da kan Håsen 2 brukes som back-up, evt kgb. J14 ved Rune V tar ansvar for å rake banen og plukke opp tørrkvister. De flytter også to 11-ermål til banen; ett fra Hydrohallen og ett fra veggen ved Sportshallen. Vi merker banen så snart vi får mulighet.

Lille Ekeberg:

Som vanlig vil vi ha 5-er og 3-erfotball her, men som hvert år er den veldig dårlig frem til rundt Hydro Cup. Derfor åpner vi for at treningstidene som tildeles på Lille Ekeberg kan flyttes inn i Hydrohallen inntil forholdene er bedre. Målene og vantene i Hydrohallen skal brukes både ute på Lille Ekeberg og inne i hallen.

Sjølseng:

Statkraftbanene satses på å være klar til Hydro Cup, men vil kunne brukes som back-up for lag som ønsker å flytte trening på gress. Statkraft vil komme opp med robotklippere etter hvert, men disse er ikke klar enda.

Rotvoll:

Blir hjemmebanen til J12, og vi må sørge for merking selv.

Frank stadion:

Blir back-up for 7-erlagene.

Hydrohallen:

Benyttes som back-up for Lille Ekeberg. Ellers skal den ikke benyttes annet enn i helt spesielle tilfeller.

Diverse:

Vi skriver denne uken ny avtale med Vegard Sivertsen. Han skal være med å klippe og merke en del av banene. Vegard kan kontaktes på telefon 471 44 764, evt holder dere direkte kontakt med daglig leder.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.