Takk for ei fantastisk uke

Postet av Jørun Svensli den 17. Aug 2023

Da har vi gjennomført to fotballskoler i løpet av fire dager. Vi har hatt variabelt vær, men i takt med at vi nærmet oss avslutninga i dag kom sola og gjorde dagen perfekt. Vi har så mange å takke at det blir ei lang liste.


Fotballfestivalen for jenter, med 100 spillere fra mange forskjellige klubber.

* Nydelig gjennomført av "Alle jenter med".  God organisering av teamet med Therese V. Ingebrigtsen i spissen. God sportslig tilrettelegging og oppfølging av Jarl Torske. Flott engasjement av våre øvrige instruktører (kun jenter), samt Lena Tyriberget fra Norges Fotballforbund. 

* Vi ønsker alle deltakende spillere og instruktører lykke til videre. Det er en ære for oss å legge til rette for god aktivitet for dere - så håper vi å se dere igjen ved neste anledning.

* Takk til sponsorene for tiltaket "Alle jenter med" - Sunndal Sparebank og Hydro.

Ottem Fotballskole for jenter og gutter, med 75 lokale spillere.

* Som i Jentefestivalen ble dette en suksess takket være ivrige spillere, dyktige instruktører og god tilrettelegging av Jarl Torske.

* Eget keeperopplegg i Hydrohallen begge dager takket være vår keepertrener Bjarne Volden.

* Takk til Molde Fotballklubb som takket være vår samarbeidsavtale stilte med fire instruktører ledet av August Nyland  i dag, og NFF Nordmøre og Romsdal som stilte med Stig Arild Råket i går.

* Takk til vår sponsor Ottem.


Lykke til med høstsesongen alle sammen :-)


Her er gruppebilder fra begge tiltakene.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.