Status anlegg uke 33

Postet av Jørun Svensli den 17. Aug 2023

Det er rett før høstsesongen tar til for fullt, og skolene skal starte. Det skjer en del på anleggene våre, og vi må fortløpende tilpasse oss de endringer som skjer. Det er utfordrende tider, men med de folkene vi har på plass, og et konstruktivt samarbeid med Sunndal kommune skal vi komme i mål i høst også. For oss som er vant til banene, så vet vi også at gamle anlegg tåler lite av værendringer. For tørt, og for vått er det mest vanlige. 


Her er en status over anleggene pr i dag, torsdag 17. august:

Sande stadion:

- Våt og tung. Robotklipperne fungerer, men før terminfesta seniorkamper er det viktig at trener-/laglederteam kommuniserer med baneeier om lengden på gresset, spesielt når det ønskes klipt lavere. Husk å stoppe/starte klipperne og sette på plass målene på anviste plasser.

Sande 2:

- Også ganske våt. Stor belastning på denne banen, så brukerne oppfordres om å flytte aktiviteten rundt omkring på banen. Husk å sette på plass målene, og stoppe/starte klipperne.

Lille Ekeberg:

- Ble klipt i går, men det ligger igjen en del død-gress. Barnefotballen tar ansvar for merking av banen inne den skal brukes til kamper. Lina/Alf Gunnar har best oversikt.

Rotvoll:

- Her har det nok en gang vært bilkjøring på gressmatta, slik at den ikke er optimal. Gresset ble klipt i går, og over helga vil Overhuset sørge for merking. Mener lagene som har kamper på banen at den ikke er ok kan Frank stadion, evt Hydrohallen benyttes.

Håsen 2:

- Ble merket av medlemmer fra Overhuset (bilde) i dag. Her er merkingen tilpasset 9-erfotball i 14-årsklassene. Banen blir klipt i kveld.

Statkraft:

- J12 (og G12 om ønskelig) ved Henrik Gravem flytter sin kampaktivitet dit fra i høst. De sørger for klipping i samarbeid med Vegard Sivertsen, og merking. G12 kan gjerne henge seg på her om det er best for dere, alternativt fortsette på Håsen 2, men da må banen tas ned litt i størrelse.

Hydrohallen:

- Fortsatt prioritert kun som back-up, men vi ser at den benyttes mye. Prøv å prioritere utetrening så lenge som mulig.

Ottembanen:

- Tåler ikke regnet. Det har vært jobbet med den i sommer, men vi ser mer og mer at det er en bane vi får mindre og mindre utnyttelse av dessverre. Organisert aktivitet flyttes derfor bort fra denne banen i høst.


Er det noe misnøye med anleggene, eller noe som åpenbart mangler, tar dere det opp med Jørund, Vegard S, eller noen i Overhuset. Rune Rød hos kommunen kan også kontaktes i arbeidstiden.

PS! Det blir gitt mulighet til endring av treningstider i starten av september. Dette blir det varslet om senere.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.