Seier mot Eiger, tap mot Viking 2

Postet av A-lag den 1. Sep 2016

Bildet: Stas Pihockis scoret sine to første mål for Express mot Eiger.

Eiger - Express 2-4 (1-1)

Lørdag 20. august tok Express turen rett over fylkesgrensa til Rogaland for å møte Eiger på Hålå Kunstgras. Etter 1-1 til pause var det Express som dro seieren i land mot slutten av kampen.

Express startet med følgende lag:

Marius Larsen

Yasir Munir, Tore Erik Skeimo Løvås, Hari Begluk, Thomas Knudsen

Runar Furre, August Gundersen, Kawsu Jabai

Vegard Ramse, Marius Henriksen, Nikolai Gundersen

Kamprapport:

Eiger startet kampen best og tok ledelsen etter 21. minutter. Hjemmelaget bommet også på et straffespark i 1. omgang. 5 minutter før pause fikk Express utlikningen når Hari Begluk stanget inn en corner. Etter 53 minutter gikk Eiger opp i ny ledelse, før Stas Pihockis fikk sitt første mål for Express med et drømmetreff etter 77 minutter! I det 88. minutt satte Hari Begluk sin andre scoring, før Pihockis også ble tomålsscorer på overtid. Dermed endte kampen med 4-2 og tre poeng til Express.

Express - Viking 2 2-5 (1-1)

Mandag 29. august gikk Express på sitt første hjemmetap på nesten et år. 5. september 2015 var forrige gang bortelaget dro hjem fra Fevik med tre poeng.

Yasir Munir, Nikolay Rylander, Hari Begluk, Tore Erik Skeimo Løvås

Runar Furre, August Gundersen, Sondre Kristiansen

Vegard Ramse, Stas Pihockis, Nikolai Gundersen

Kampen startet svært positivt for Express og Sondre Kristiansen satt ballen i mål allerede etter 45 sekunder. De neste minuttene hadde Express flere muligheter til å øke ledelsen, men det ble ikke flere scoringer før Viking 2 utliknet midtveis i 1. omgang. Like før pause hadde Express nok en stor mulighet, men headingen fra Hari Begluk gikk over mål. Etter pause var det klasseforskjell på lagene, og Viking 2 økte ledelsen både en, to, tre og fire ganger før Express reduserte mot slutten ved Yasir Munir. Dermed ble det et surt poengtap på hjemmebane. Express spilte en svært god 1. omgang, og av andre lyspunkter må det være lenge siden det var så mye folk på Fevik Stadion på fotballkamp. Vi håper publikum stiller opp også på de to siste hjemmekampene i årets sesong!