Inspirasjonssamling i Kristiansund

Postet av Jørun Svensli den 22. Jan 2024

I helgen deltok 24 representanter fra Sunndal Fotball på "Inspirasjonssamling" i Kristiansund. Faglig program på tvers av interessefelt, og felles lagbygging som vi håper vil gi alle ny inspirasjon til å fortsette det gode arbeidet i klubben.

Av programmet kan vi nevne følgende:

* Jarl Torske i samtale med Ole Gunnar Solskjær. Spesielt med fokus på breddefotball, og Ole Gunnar sine verdier i forhold til dette.

* Daglig leder i den nye klubben FCK (Fotballklubben CFK-KFK), Jan Trygve Pedersen presenterte klubben. Spesielt interessant mtp likheten i størrelse og engasjement inn mot vår egen klubb.

* Kjetil Thorsen, daglig leder i KBK, tok oss med på den fantastiske reisen til KBK siden klubben oppstod. Mange gode øyeblikk, både i form av filmklipp og historier.

* Quiz med lokalt preg (Nordmøre).

* Mats Brenden og Trym Brakstad presenterte innhold og gjennomføring i NEAS Akademiet, både for jenter og gutter. Mye interessant informasjon, og åpning for gode innspill og diskusjoner.

* Thomas P. Ryther, spesialist i idrettsfysioterapi og initiativtaker av nystartede KIKS (Kristiansund Idrettsmedisinske Kompetanse Senter). Sunndal Fotball har nettopp inngått samarbeid med KIKS.

Vi ønsker å rette en spesiell takk til:

* Thon Hotel Innlandet for fantastisk serviceinnstilling og tilretteleggelse.

* Ole Gunnar Solskjær, Jan Trygve Pedersen, Kjetil Thorsen, Mats Brenden, Trym Brakstad og Thomas P.  Ryther for velvilligheten og engasjementet.

Gratulasjoner rettes til vinnerne av lokal-quizen, Linda Wågbø, Rune Volden, Per G. Holthe og Jarl Torske. For ikke å glemme Magne Kvande som ledet hele quiz-seansen..








Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.